Sportdag


Op woensdag 26 juni was er een sport /spelletjesdag georganiseerd. De kinderen kwamen ’s ochtends in hun meest sportieve kleding naar school. We zijn met z’n allen richting het Vermeerpark gelopen waar allerlei leuke spellen stonden. Het Vermeerpark is een grote speeltuin waar de kinderen zich ’s ochtends konden vermaken. De kinderen hadden er erg veel zin in en konden niet wachten op het startsein.

Er was van alles te vinden in het park. Zo waren er voor de jongste kinderen verschillende klimrekken, waar ze heerlijk konden klimmen en klauteren en voor de oudsten was er een voetbalveld waar ze een echte voetbalwedstrijd hebben gespeeld.

Verder stond er een springkussen en een stormbaan. Waar de kinderen prachtige kunsten hebben laten zien. Ook waren er verschillende spelletjes klaargelegd. Skippyballen, springtouwen en vangnetten zodat de kinderen ook met andere spellen konden spelen.

Tijdens de pauze hebben de kinderen genoten van een slushpuppy en daarna konden ze nog even genieten van de sporten en spelletjes.

We hebben een erg leuke en sportieve dag gehad waar de kinderen hun sportieve kunsten hebben laten zien en nogmaals dank aan alle ouders die hebben geholpen tijdens deze dag!