Schoolreis Blijdorp


Woensdag 10 juli zijn we met alle kinderen op schoolreis geweest. Onze eerste schoolreis ging naar Dierentuin Blijdorp in Rotterdam.

’s Morgens zijn we met twee bussen vol vertrokken. Na een kort ritje kwamen we al vroeg aan bij de dierentuin. Alle kinderen waren in een groepje ingedeeld bij een moeder. Met dit groepje mochten ze de dierentuin gaan verkennen.

Alle kinderen hebben een hoop dieren gezien: de flamingo’s op één been, de tijgers die heel dicht bij het raam kwamen, de ijsbeer die in het water sprong, de apen die aan de touwen slingerden, de haaien in het oceanium en nog veel meer. Met de lunch kreeg iedereen frites en wat te drinken. Dat was smullen!! De kinderen konden zich ook nog even uitleven in de grote speeltuin.

Vervolgens is ieder groepje weer zijn eigen weg gegaan om nog de laatste dieren te zien. Rond drie uur vertrok de bus weer richting school. Veel kinderen vielen in slaap na deze leuke en gezellige dag. Bij school aangekomen hebben de kinderen zich nog even verstopt in de bus en daarna mocht iedereen lekker mee naar huis.

Alle ouders bedankt voor de hulp en begeleiding deze dag!!