Picknick & BBQ


Binnenkort willen wij dit schooljaar op een gezellige en feestelijke manier afsluiten. We gaan met alle kinderen, ouders en leerkrachten picknicken in het park bij de Uithof. Op zondag 7 juli a.s. gaan we er met elkaar een gezellige middag van maken. We zullen van 12.00 uur tot 15.00 uur aanwezig zijn in het park. Uiteraard bent u zelf vrij om langer te blijven of om eerder weg te gaan.

Voor de picknick hebben wij jullie hulp hard nodig!!! Er zijn twee vaders bereid gevonden die voor ons gaan barbecueën deze middag. Het vlees hiervoor zal worden geregeld. Naast het vlees voor de barbecue zullen wij zorgen voor pakken drinken, broodjes, kruidenboter, sausjes, bordjes, bekers, bestek en speelgoed voor de kinderen.
Het zou heel fijn zijn als jullie voor extra gerechten willen zorgen. Voorbeelden hiervan zijn salade, fruit, eigen gerechten en als u naast frisdrank ook thee of koffie wilt drinken, kunt u dit ook zelf meenemen.

Als laatste vragen wij u om een grote handdoek of een kleed mee te nemen, zodat we daar al het eten en drinken op kunnen leggen. Binnenkort krijgt u extra informatie over de exacte locatie in het Zuiderpark. Mocht het onverhoopt slecht weer worden zondag 7 juli, zullen we uiterlijk donderdag 4 juli besluiten of de picknick door gaat of niet.

We hopen op veel ouders en kinderen 7 juli, zodat we het schooljaar met z’n allen af kunnen sluiten!! Voor vragen kunt u terecht bij juf Marlies en / of juf Lisette.

Hieronder vindt u het plattegrond waar we gaan picknicken.