Picknick & BBQ


Zondag 7 juli hebben we met z’n allen het eerste schooljaar van basisschool Cosmicus afgesloten. In het park vlakbij de Uithof hebben wij met elkaar mogen genieten van een heerlijke picknick en barbecue.

Rond een uur of twaalf verzamelden zich de eerste ouders en kinderen op het grasveld. De kleden werden neergelegd, het eten en drinken klaargezet en de picknick kon beginnen. Een aantal vaders en de directeur waren al vroeg opgestaan om het een en ander voor te bereiden en klaar te zetten voor de barbecue. Nadat er zich meer ouders verzameld hadden, werd het buffet geopend. Er werden hamburgers gebakken, salades bereid en allerlei lekkernijen neergezet. De kinderen hebben zich prima vermaakt op en rondom het grasveld. Er konden spelletjes gespeeld worden, maar lekker rondjes rennen en struinen tussen de bomen vonden de kinderen ook geweldig. Ook de vaders lieten zich van hun sportieve kant zien tijdens een spannende voetbalwedstrijd.

De gezelligheid, het heerlijke eten en het mooie weer maakten van deze dag een topdag! Allemaal bedankt voor deze gezellige afsluiting! Op naar een nieuw, bruisend en spetterend schooljaar.