Mevr. Sifa Yilmaz

FotoMijn naam is Sifa Yilmaz, ik kom uit Sliedrecht en sinds mei 2012 ben ik afgestudeerd als HBO pedagoog. Na het afstuderen heb ik kennisgemaakt met basisschool Cosmicus Rotterdam via mijn stageperiode op het Cosmicus College te Rotterdam. De visie van de school sprak mij meteen aan. Na drie jaar gewerkt te hebben in Rotterdam heb ik een overstap gemaakt naar Den Haag. De kijk, fantasie en positiviteit van kinderen heeft mij meer geënthousiasmeerd om te werken binnen de basisschool. Positief benaderen is het uitgangspunt van de school, waarbij er ook naar de talenten van het kind gekeken wordt. Ook is het team erg spontaan, goed inzetbaar en doet uiterst zijn best voor de kinderen. Naast de school en leerkrachten, bent u, als ouder ook een belangrijk schakel. Om nieuwe doelen met u te bereiken zal ik dit jaar vier dagen in de week (dinsdag tot vrijdag) aanwezig zijn binnen de school.

Schroom niet om langs te komen ☺..