Makreelvissen


Zoals u weet organiseren wij dit schooljaar met regelmaat activiteiten voor onze ouders. Zodat u elkaar beter kunt leren kennen en uw ervaringen en vragen met elkaar en met ons kunt delen/bespreken.

De volgende activiteit die wij voor u organiseren is op zondag 23 juni 2013. We gaan dit keer op de Noordzee op makreelvissen. Dit wordt georganiseerd samen met Cosmicus Rotterdam. Er kunnen in totaal 20 vaders aan deelnemen. Wees er snel bij met de aanmelding!

Het dagprogramma van het makreelvissen ziet er als volgt uit:

07.15 uur: Verzamelen op Dr. Lelykade 3, Scheveningen (parkeren is gratis)
08.00 uur: Vertrek vanuit de haven
16.00 uur: Verwachte aankomst

Het is handig om de volgende benodigdheden mee te brengen:
Regenjas, kaplaarzen, hengel, vissen lijn en lood (Huurhengel compleet ook te huren op de boot voor €15,-), emmer, vuilniszak, eigen lunchpakket

De eigen bijdrage om deel te nemen aan deze activiteit bedraagt €30,- (exclusief de huurprijs van de hengel). Vriendelijk vragen wij u om onderstaand strookje en de bijdrage uiterlijk donderdag 13 juni in te leveren.

Indien het slecht weer is, zullen we u een dag van te voren (zaterdag 22 juni) na 18.00 uur informeren of de vaart doorgaat of niet.

Voor meer informatie over de Rederij surf naar: http://www.rederij-trip.nl

Tip: Neem twee uur voor vertrek pillen in voor zeeziekte. De pillen kunt u makkelijk aanschaffen bij een apotheek of bij een drogist.