Het kerstdiner 2013

KerstdinerNadat Sinterklaas was vertrokken naar Spanje, zijn wij op school meteen begonnen met de voorbereidingen voor het Kerstfeest. De klassen en de gangen werden versierd met Kerstbomen, Kerstversiersels en Kerstknutsels. Tijdens een knutselmiddag hebben de kinderen Kerststukjes gemaakt in verschillende klassen.

Op 18 december was het zover. Iedereen kwam in zijn mooiste kleren op school voor het Kerstdiner. Ook de meesters en juffen zagen er prachtig uit. De kinderen werden ontvangen door een Kerstkoor, samengesteld door alle meesters en juffen van Cosmicus. Zij zongen prachtige Kerstliedjes onder leiding van meester Eric met zijn gitaar. Na geluisterd te hebben naar de prachtige kerstliederen konden de kinderen in de klassen genieten van de heerlijke gerechten die de ouders hadden voorbereid. Ook de ouders konden genieten van veel lekkers in het gymlokaal. Iedereen heeft genoten van alle gezelligheid van die avond. Alle gerechten die over waren werden gebracht naar het Leger des heils, voor dakloze mensen. Zij waren er erg dankbaar voor.

Twee dagen na het Kerstdiner werd er afscheid voor twee weken genomen van de kinderen en begon de Kerstvakantie. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van de vakantie en uitgerust kan beginnen met de lessen. Ook wensen wij iedereen een gelukkig 2014 waarin alle wensen mogen uitkomen!